Margrethe Højlund | Kurser
21636
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21636,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Musik og fortælling

Fortællerens sprog har en stor spændevidde, og kan bevæge sig fra hverdagssprogets rytme over mod poesi og sang. Vi vil bruge egne instrumenter og de rytmer vi kan skabe med kroppen og stemmen som arbejdsredskaber, for at udforske denne spændevidde.

Læs mere
Elementær fortælleteknik

En elementær fortælleteknik kan bruges til meget. Historiefortælling eller vidensformidling. Det handler om at forstå det fortællende sprogs brug af visualisering, rytme og indlevelse..… de elementer der gør ordet levende så man bliver fanget af historien. I denne proces er kroppen en vigtig del. 

Læs mere
KUNSTEN AT SÆLGE EN TANDBØRSTE

Et kursus til dig der skal sælge et produkt eller formidle viden om det. Ud fra deltagernes konkrete erfaringer og arbejdssituationer, konfronterer vi det merkantile og informerende sprog, med historiefortællingens dynamiske billedsprog, og undersøger hvordan en frugtbar afsmitning kan opstå.

Læs mere
Kursus for naturvejledere og  museumsformidlere

Under dette kursus tager vi de specielle vilkår op der gælder, når man skal fange sit publikum med et fagligt stof, der også kan indeholde den gode historie, Vi arbejder med de udfordringer det stiller at fortælle i naturen, eller inde på et museum, hvor der er meget  som kan forstyrre både publikums og éns egen opmærksomhed.

Læs mere